wp

KVKK


KVKK

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK) gereğince Açık Rıza Metni kapsamında kişisel verilerin işlenmesi rıza metni.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVKK”) gereğince, kişisel verilerimin WEBDESİGN TEKNOLOJİ ÜRÜNLERİ BİLİŞİM VE YAZILIM HİZM. SAN. TİC. LTD. ŞTİ. (“WEBDESİGN”) tarafından, hangi amaçla işleneceği, işlenen kişisel verilerin kimlere ve hangi amaçla aktarılabileceği, kişisel veri toplamanın yöntemi ve hukuki sebebi ve KVKK’nın 11. maddesinde sayılan diğer haklarım hususlarında bilgilendirildim.

Bu kapsamda, tarafıma gerekli aydınlatmanın yapıldığını, işbu metni, Kişisel Verilerin Korunması Mevzuatı Uyarınca Müşteri Aydınlatma Metni’ni okuduğumu ve anladığımı kabul ederek, telefon numaram, e-posta adresim, isim ve soyismim ve sair kişisel verilerimin WEBDESİGN tarafından sağlanan satın alma alışkanlıklarının takibi, kampanya ve paket bilgilendirmeleri hizmetleri, ürün ve hizmetlere ilişkin yönlendirmede bulunulması, kampanyalara ilişkin bilgi verilebilmesi, anılan hizmetlere ve ürünlere yönelik tanıtım, pazarlama ve kampanya faaliyetlerinin sosyal medya, arama motorları vb. çeşitli kanallarla gerçekleştirilmesi ve bu amaçlarla verilerimin her türlü platformda muhafaza edilmesini, WEBDESİGN nezdindeki her türlü hizmetten faydalanabilmem, tanıtımının yapılması, pazarlaması ve satışı için her türlü iletişim aracı ve kanalla bilgilendirme yapılması ve hizmetin tanıtımı için kişisel verilerimin her türlü platformda muhafaza edilmesi ve WEBDESİGN online anket çalışmalarına katılmam halinde web-sitesi ve online hizmetlerinin geliştirilebilmesi amacıyla yukarıda belirtilen bilgiler kapsamında işlenmesini, WEBDESİGN iştiraklerine, anılan 3. kişilere aktarılmasına rıza gösteriyorum.

Sayılan bilgiler ve belgeler bakımından; WEBDESİGN’ in bu bilgi ve belgeleri elinde bulundurma, kaydetme, saklama, işleme ve paylaşma hakkı tanındığı MÜŞTERİ tarafından kabul edilmiş olacaktır. Yine bu bilgi ve belgeler bakımından WEBDESİGN’ in sahip olduğu/olacağı ve özel nitelikli kişisel verilerin kullanılması, işlenmesi, aktarılması ve verilerin ve özel nitelikli kişisel verilerin gerektiğinde yurt dışına aktarılması konusunda rızam/ muvafakatim bulunduğunu gayri kabili rücu olarak kabul, beyan ve taahhüt etmiş sayılacaktır.


KVKK


KVKK

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK) gereğince Açık Rıza Metni kapsamında kişisel verilerin işlenmesi rıza metni.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVKK”) gereğince, kişisel verilerimin WEBDESİGN TEKNOLOJİ ÜRÜNLERİ BİLİŞİM VE YAZILIM HİZM. SAN. TİC. LTD. ŞTİ. (“WEBDESİGN”) tarafından, hangi amaçla işleneceği, işlenen kişisel verilerin kimlere ve hangi amaçla aktarılabileceği, kişisel veri toplamanın yöntemi ve hukuki sebebi ve KVKK’nın 11. maddesinde sayılan diğer haklarım hususlarında bilgilendirildim.

Bu kapsamda, tarafıma gerekli aydınlatmanın yapıldığını, işbu metni, Kişisel Verilerin Korunması Mevzuatı Uyarınca Müşteri Aydınlatma Metni’ni okuduğumu ve anladığımı kabul ederek, telefon numaram, e-posta adresim, isim ve soyismim ve sair kişisel verilerimin WEBDESİGN tarafından sağlanan satın alma alışkanlıklarının takibi, kampanya ve paket bilgilendirmeleri hizmetleri, ürün ve hizmetlere ilişkin yönlendirmede bulunulması, kampanyalara ilişkin bilgi verilebilmesi, anılan hizmetlere ve ürünlere yönelik tanıtım, pazarlama ve kampanya faaliyetlerinin sosyal medya, arama motorları vb. çeşitli kanallarla gerçekleştirilmesi ve bu amaçlarla verilerimin her türlü platformda muhafaza edilmesini, WEBDESİGN nezdindeki her türlü hizmetten faydalanabilmem, tanıtımının yapılması, pazarlaması ve satışı için her türlü iletişim aracı ve kanalla bilgilendirme yapılması ve hizmetin tanıtımı için kişisel verilerimin her türlü platformda muhafaza edilmesi ve WEBDESİGN online anket çalışmalarına katılmam halinde web-sitesi ve online hizmetlerinin geliştirilebilmesi amacıyla yukarıda belirtilen bilgiler kapsamında işlenmesini, WEBDESİGN iştiraklerine, anılan 3. kişilere aktarılmasına rıza gösteriyorum.

Sayılan bilgiler ve belgeler bakımından; WEBDESİGN’ in bu bilgi ve belgeleri elinde bulundurma, kaydetme, saklama, işleme ve paylaşma hakkı tanındığı MÜŞTERİ tarafından kabul edilmiş olacaktır. Yine bu bilgi ve belgeler bakımından WEBDESİGN’ in sahip olduğu/olacağı ve özel nitelikli kişisel verilerin kullanılması, işlenmesi, aktarılması ve verilerin ve özel nitelikli kişisel verilerin gerektiğinde yurt dışına aktarılması konusunda rızam/ muvafakatim bulunduğunu gayri kabili rücu olarak kabul, beyan ve taahhüt etmiş sayılacaktır.